fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, sreda, 21. 8. 2019

Uporniško nepredvidljiv dan, ki združuje nezdružljivo, zna biti drzen ali čist samo enostavno kul. Luna v biku ima tudi čisto prave hedonistične...

Naključni recepti

Pečene slive

10 sliv 50 g sladkorja 1/2 čajne žličke cimeta Pečico segrejemo na 180 °C. Slive operemo in odcedimo. Nato jih razpolovimo in izkoščičimo. Polovičke sliv...

Gratinirane bučke
Gratinirane bučke

750 g bučk 2 srednje veliki čebuli 4 stroki česna 1 dl smetane za kuhanje 1 jajce 100 g parmezana žlička masla peteršilj majaron bazilika sol  poper Čebulo narežemo na tanke...