fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, sobota, 20. 7. 2019

Venera počasi leze proti Soncu in se počuti rahlo zažgano, tako kot tudi Merkur, ki je v retrogradnem hodu. Bodite prizanesljivi do svojih teles in...

Naključni recepti

Veganske miške
Veganske miške

240 ml sojinega jogurta 240 ml pirine moke 3 žličke pecilnega praška  2 žlički repičnega olja olje za cvrtje Jogurt, moko, pecilni prašek in repično...

Džuveč z mletim mesom
Džuveč z mletim mesom

500 g paprik babura 1 kg krompirja 500 g paradižnika 400 - 500 g mešanega mletega mesa 80 g riža 1 čebula sol poper 1 dl olivnega olja rumenjak 1 dl kisle...