fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, nedelja, 15. 9. 2019

Danes bomo kljubovali sistemu in ta bo zmagal, tako kot pojejo razvpiti Sex Pistols. Agresivne in kljubovalne energije lahko pridno uporabimo med...

Naključni recepti

Jogurtov biskvit s skuto in hruškami
Jogurtov biskvit s skuto in hruškami

2 jogurta 4 jajca 2 vanilijeva sladkorja 2 lončka sladkorja 1 lonček olja 4 lončki moke 2 pecilna praška   V srednje veliki plastični posodi zmešamo...

Krompir v zeljnici s panceto, ocvirki in klobaso
Krompir v zeljnici s panceto, z ocvirki in s klobaso

500 g krompirja zeljnica 500 kislega zelja 2 žlici masti z ocvirki 100 g pancete ena domača suha klobasa Krompir olupimo in narežemo na večje...