fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, sreda, 13. 11. 2019

Luna v dvojčkih je občutljiva na prehladna in pljučna obolenja, zato uživajte hrano, ki vas poleg hranilnih vrednosti tudi ščiti in zdravi v tem...

Naključni recepti

Kokosova panna cotta s hruškovo čežano in suhimi slivami
Kokosova panna cotta s hruškovo čežano

Panna cotta iz kokosove moke: 1/2 skodelice kokosove moke 1 pločevinko (445 ml) kokosovega mleka 1/4 skodelice sladkorja (ali sladilo po želji) 1/2...

Sadna solata
Sadna solata

150 g jagod 150 g grozdja 1 kivi 1 banana 1 hruška 1 pomaranča Jagode, grozdje in hruško najprej temeljito operemo, hruško nato olupimo in vse...