fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Astro - hrana

ASTRO-HRANA, sobota 18.1.2020

Dan nas dela zaletave in neprevidne, tako da priporočam, da obiske povabite k sebi domov in se raje držite udobja doma. Danes bomo bolj  živčni in...

Naključni recepti

Pečena jabolka z vanilijevo omako
Pečena jabolka z vanilijevo omako

za omako 1 vanilijev strok 250 g smetane za stepanje 1žlica sladkorja za pečena jabolka 4 velika jabolka 60 g rozin 100 g mendljeve marcipanove mase 2...

Paradižnikova solata s čebulo
Paradižnikova solata s čebulo

4 paradižnike pol srednje velike čebule 6 žlic ekstra deviškega olivnega olja 4 žlice kisa sol  poper   Paradižnike očistimo in narežemo na krhlje....