fbpx
Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Naključni recepti

Rižota s hokaido bučo
Rižota s hokaido bučo

600 g hokaido buče 300 g riža 0,5 dl oljčnega olja 30 g masla 80 g naribanega parmezana sol poper olje Kose buče temeljito operemo in narežemo na 1 cm...

Puranje polpete
Puranje polpete

4 puranji zrezki 2 jajci dve žlici olivnega olja srednje velika paprika mleta paprika por krušne drobtine sol peteršilj poper pest parmezana V multipraktiku dobro...