fbpx

Luna v škorpijonu, Venera v devici, Mars v devici

ASTRO-HRANA, torek, 3. 9. 2019

Današnji dan bo psihološko obremenilen za vsa znamenja, razen vodnih, ki bomo uživali v malo težjem ozračju, ki pa bo na nas deloval spodbudno. Za pomiritev živcev in glede na sezono sivke, lahko na naši strani preberete, kako se izdela sivkin liker. Sivka deluje pomirjevalno in jo lahko sušimo ter iz nje delamo majhne povšterčke. Ti nam lahko pomagajo spati, dobro pa tudi odganjajo mrčes iz naših omar. Če ste malo bolj drzni, si lahko iz sivke naredite tudi kremo, milo ali šampon, kot hrana pa tekne tako v omakah, sladicah in čajih, le pozorni moramo biti, saj je užitna samo prava sivka.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Danes ...

ASTRO-HRANA, ponedeljek, 11. 11. 2019

Harmoničen, umirjen dan primeren za uživanje zelenjave, predvsem zelene. Meni vedno tekne por, ki s svojo lepo živo barvo poživi še tako pusto jed....

Arhiv - Astro hrana

Naključni recepti

Aperol spritz
Aperol spritz

3 dcl Prosecco penine 2 dcl Aperola 1 dcl sodavice 1 pomaranča kocke ledu V vinski kozarec damo par kock ledu, nalijemo penino, aperol in sodavice...

Pečen piščančji file
Pečen piščančji file

500 g piščančjega fileja sol  poper maslo Piščančji file zrežemo na srednje velike kose, ki jih nato operemo in dobro popivnamo. V ponvi segrejemo maslo...