fbpx

Luna v tehtnici, Venera v ovnu, Mars v dvojčkih

ASTRO-HRANA, sreda, 15. 5. 2019

Agresiven, živčen dan bo na svetovni sceni prinašal množične smrti in možne naravne katastrofe. V skupnem nezavednem seveda, ti dogodki vpivajo tudi na nas. Predvsem ostanimo zvesti sebi in svojim načelom, še posebej, če se bomo morali danes kakorkoli izpostavljati ali zagovarjati. Mars že kuka v svoje naslednje znamenje in v nas budi spoznanje o pomenu družbe, družine in prijateljev ter vseh tistih vrednot, ki so za nas svete. Dan posvetite temu, da malo razmislite o teh temah ali da se ob dobrem kosilu, katerega vsebina pravzaprav niti ni pomembna, družite s tistimi, ki jih imate radi in oni vas.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Danes ...

ASTRO-HRANA, ponedeljek, 15. 7. 2019

Še ne izmed težkih in kritizirajočih dni in kot nalašč je še ponedeljek. Upam, da ga prenesete čim bolj stoično in disciplinirano. Kar se tiče jedi,...

Arhiv - Astro hrana

Naključni recepti

Pomarančni kolač s polento
Pomarančni kolač s polento

10 pomaranč 250 g medu 3 jajca 200 g mletih mandeljev 100 g polente olivno olje Pečico segrejemo na 160 °C. Model za torte s snemljivim dnom...

Gratinirani puranji zrezki z divjimi šparglji
Gratinirani puranji zrezki z divjimi šparglji

6 puranjih zrezkov divlji šparglji sir sol poper Zrezke natremo s soljo in poprom ter jih na hitro (največ 2 min na vsaki strani) popečemo na vroči...