fbpx

Luna v škorpijonu, Venera v raku, Mars v levu

ASTRO-HRANA, sreda, 10. 7. 2019

Vzkipljiv in sovražno nastrojen dan, ljubosumje in podtikanje bosta puhtela in vaše okolice. Lahko boste izvedeli neprijetne novice, bili deležni blatenja vašega imena ali samo govoric na vaš račun. Nasmejte se, ker ste očitno najboljši, da vas vlačijo po zobeh in si dajte duška v kuhinji. Današnji dan ima rad bogate in ekstravagantne jedi s sestavinami, primernimi za rumeni tisk. Sliši se neverjetno! Recimo brusnice in feta sir v namazu za predjed, sipini rezanci ali jastog s širokimi rezanci ... Mogoče pa samo zvečer, da ne bankrotirate, posrkajte nekaj svežih, lepo ohlajenih ostrig z limono in izbranim vinom.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Danes ...

ASTRO-HRANA, nedelja, 15. 9. 2019

Danes bomo kljubovali sistemu in ta bo zmagal, tako kot pojejo razvpiti Sex Pistols. Agresivne in kljubovalne energije lahko pridno uporabimo med...

Arhiv - Astro hrana

Naključni recepti

Ocvrte sardele
Ocvrte sardele

700 g svežih sardel 150 g koruzne moke 150 g navadne moke 0,5 l olja   Sardelam odstranimo glave in drobovino, splaknemo, odcedimo in na kuhinjski...

Solata z zelenim fižolom
Solata z zelenim fižolom

1 kg fižola pol čebule poper sol olivno olje kis Pristavimo lonec vode. Fižol na konceh obrežemo in operemo. Če je dolg, ga narežemo na poljubno...