fbpx

Luna v devici, Venera v raku, Mars v levu

ASTRO-HRANA, sobota, 6. 7. 2019

Živčna energija dneva se bo odražala pri vseh naših opravilih, tudi pri kuhi. Živčnost lahko preusmerimo v inovativnost; delali bomo počasneje in se s tem tudi umirili. Poskusimo se lahko v kuhi z alkoholom, mene je predvsem zanimalo, ali se da kuhati s konjakom. In sem ob razsikovanju odkrila, da gre konjak izredno dobro s kavico, čokolado in pomarančo, ki so itak moje priljubljene sestavine. Ravno tako je primeren za “začinjanje” mesa. Glede na to, da smo tudi uradno v poletju, ga pa mogoče preizkusite tudi v kakem koktajlu, da ne bodo na programu samo gin-toniki.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Danes ...

ASTRO-HRANA, sreda, 13. 11. 2019

Luna v dvojčkih je občutljiva na prehladna in pljučna obolenja, zato uživajte hrano, ki vas poleg hranilnih vrednosti tudi ščiti in zdravi v tem...

Arhiv - Astro hrana

Naključni recepti

Tunin namaz
Tunin namaz

2 mali konzervi tune 2 kuhani jajci pol lončka navadnega jogurta pol rdeče paprike 3 kisle kumarice 2 žlici majoneze 1 majhna konzerva koruze sol poper rdeča...

Popečena polenta z gorgonzolo
Popečena koruzna polenta z gorgonzolo

zavitek polente maslo 2 trikotnika modre ali zelene gorgonzole  Polento skuhamo po navodilu proizvajalca. Ko je kuhana, jo stresemo v pomaščen...