fbpx

Luna v devici, Venera v levu, Mars v levu

ASTRO-HRANA, petek, 2. 8. 2019

Končno nas je po mesecu dni Merkur razveselil z direktnim hodom. Upam, da ste njegove obrate po nebu preživeli brez večje škode, torej brez pokvarjenih sredstev za prevoz in komunikacijo ali celo s kakimi poškodbami gibalnega aparata. Avgust tako začenjamo malo bolj lahkotni in v ognjenih energijah Marsa in Venere, ki ju miri Luna v devici. Hladno pivo in veliko športa sta kot nalašč priprava za današnje kosilo: vse kombinacije vročega in mrzlega, zelene in sveže zelenjave ter morskih jedi narejenih na žaru nam bodo teknile. Za mrzlo-vročo kombinacijo priporočam kak svež zavitek, recimo iz bučk ali rabarbare, ravno pečen in serviran z domačim sladoledom ali ledenim smutijem.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Danes ...

ASTRO-HRANA, sreda, 21. 8. 2019

Uporniško nepredvidljiv dan, ki združuje nezdružljivo, zna biti drzen ali čist samo enostavno kul. Luna v biku ima tudi čisto prave hedonistične...

Arhiv - Astro hrana

Naključni recepti

Pašta s paradižnikom
Testenine s paradižnikom

100 g testenin 10 kosov paradižnika češnjevca 1 strok česna oljčno olje sol poper   Testenine damo kuhati v vrelo osoljeno vodo. Skuhamo jih al dente....

Čokoladni mousse
Čokoladni mousse

2 beljaka ščepec soli 2 žlici sladkorja 100 g smetane za stepanje 100 g grenke čokolade za glazuro Beljake s soljo približno pol minute stepamo v peno...