fbpx

Luna v ribah, Venera v devici, Mars v devici

ASTRO-HRANA, petek, 13. 9. 2019

Ker je danes luna v ribah in še v konjunkciji z Neptunom, bomo raztreseni in sanjavi. Bodite pozorni pri uživanju zdravil in drog, ker obstaja možnost predoziranja. Danes drži pravilo manj je več. Trenutno se nam v tem vijola modremu navdihu poleg fig pojavi tudi kraljica marmelad, vsaj zame, sliva. Iz sliv lahko poleg marmelade ustvarjamo tudi slivove cmoke, štrudelj, drobljenec, kompot. Lahko pa jih tudi posušimo, tako kot fige. Izreden sadež, ki poleg hranilne vrednosti vsebuje tudi veliko vitaminov in mineralov in je najboljše naravno odvajalo. Znižuje krvni sladkor, zato se, če jih imate večjo količino, splača iz njih narediti sok, seveda brez dodanega sladkorja.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Astro - hrana

ASTRO-HRANA, sreda, 13. 11. 2019

Luna v dvojčkih je občutljiva na prehladna in pljučna obolenja, zato uživajte hrano, ki vas poleg hranilnih vrednosti tudi ščiti in zdravi v tem...

Naključni recepti

Njoki z ohrovtovo omako
Njoki z brokolijevo omako

Njoki: 1 kg krompirja 200 g pšenične moke 1 jajce 1 žlička soli  Omaka: 1/2 kg brokolija 2 žlici olja 1 žlica moke čebula česen poper smetana za kuhanje  ...

Puranji zrezki v smetanovi omaki
Puranji zrezki v smetanovi omaki

4 puranji zrezki 2 dl smetane za kuhanje štiri žlice moke muškatni orešček drobnjak sol poper olje Zrezke operemo, rahlo potolčemo in posolimo. Na olju...