fbpx

Luna v tehtnici, Venera v devici, Mars v devici

ASTRO-HRANA, nedelja, 1. 9. 2019

Z Venero in Marsom v devici je prišel čas vlaganja in konzerviranja za dneve, ki niso tako bogati s sadjem in zelenjavo kot tole zdajšnje obdobje. Luna je v opoziciji z Uranom, kar nas dela malo bolj razdražljive, veliko pa bo brskanja tudi po preteklih nezaključenih odnosih in čustvenih vzorcih. Dan si lahko popestrite tako, da pobrskate po spominu ali po našem portalu in odkrijete najboljšo figovo ali slivovo marmelado, ki bo vsaj malo pobožala spomine in pomirila um. Fige so izreden sadež, poleg tega, da so zelo hranilne in sladke, imajo tudi velike vsebnosti vitaminov in mineralov. Lahko pomagajo pri marsikateri zdravstveni nevšečnosti, od sladkorne bolezni do ekcemov. Fige so koristne tudi za kožo in lase. Najboljša figova jed, ki sem jo jedla, so kuhane fige v refoškovem likerju z marcarponejem.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Astro - hrana

ASTRO-HRANA, sobota 18.1.2020

Dan nas dela zaletave in neprevidne, tako da priporočam, da obiske povabite k sebi domov in se raje držite udobja doma. Danes bomo bolj  živčni in...

Naključni recepti

Kuhan gin

25 ml gina 200 ml jabolčnega soka žlica medu cimet klinčki ingver zvezdasti janež Pogrejemo jabolčni sok, dodamo žlico medu in po želji in okusu...

Pečen krompir s šampinjoni in smetano

4 srednji krompirji 1 kisla smetana 2 žlici sladke smetane 300 g šampinjonov 1 mala čebula olje curry sol poper Krompir operemo, olupimo in narežemo...