fbpx

Luna v vodnarju, Venera v dvojčkih, Mars v raku

ASTRO-HRANA, četrtek, 20. 6. 2019

Še vedno bomo rahlo razdražljivi, kar brez pametnega razloga nas bodo stvari vznemirjale in motile. Privoščite si dejavnosti, ki vas sproščajo. Najbolj blagodejni bodo sprehodi ali tek po naravi. Seveda kuha tudi lahko sprosti, še posebej, če se je lotite neobremenjeno. Pečene in sladke jedi bodo danes najbolj primerne. Recimo palačinke ali kuha jagodne marmalade bo ravno pravšnja. Za tiste, ki imate več časa, pa razni sadni cmoki, štrudlji ali kolači, meni je trenutno prav zadišal marelični crumble, ki mu za dodatno mero dobrote dodam še kako kepico ali dve sladoleda.

 

Astrološki trojček v kuhinji

Lili PippHrana po luninih menah izkorišča sposobnost telesa, da izloča vodo in strupe iz telesa s pomočjo luninega vpliva na naše telesne tekočine. Astrologinja Lili Pipp je za našo stran v kuhinji zaposlila kar tri igralce, pravzaprav tri planete: Luno, Venero in Mars. Luna bo poskrbela za naše čustveno telo, Venera in Mars pa za fizično. Lili Pipp sicer zadnjih 16 let deluje kot astrološka svetovalka, s svojimi idejami pomaga svojim strankam pogledati na težave in izzive vsakdana skozi drugačno, astrološko prizmo. Njene članke smo lahko brali v Dnevnikovi prilogi, na Radiu expres je imela intervjuje, sedaj pa piše tudi našo kuharsko-astrološko rubriko. Za naročilo na osebni astrološki posvet ali naročilo analize v pisni obliki, jo lahko kontaktirate na telefon: 040 749 149.



Danes ...

ASTRO-HRANA, sreda, 17. 7. 2019

Luna je prejadrala skozi težko energijo kozoroga in ošvrknila oba vesoljska težaka, Plutona in Saturna, ki bivakirata v kozorogu. Gre za mesečne...

Arhiv - Astro hrana

Naključni recepti

Vratovina s špinačo in pire krompirjem
Vratovina s špinačo in pire krompirjem

8 kosov vratovine brez kosti 400 g špinače 400 g krompirja 2 stroka česna sol, poper 100 ml kisle smetane muškatni orešček 60 g masla oljčno olje Vratovino...

Zajtrk piškoti
Zajtrk piškoti

130 g mletih lešnikov 80 g zdrobljenih ovsenih kosmičev 70 g polnozrnate pirine moke 1 rumenjak ščep soli 1/2 čajne žlice sode bikarbone 3 zvrhane...