fbpx

Splošni pogoji uporabe

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI www.gust.si

Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletne strani Gušt, dostopne na www.gust.si.

Z uporabo spletne strani oziroma katere koli podstrani se strinjate s pogoji uporabe. Če se s pogoji deloma ali v celoti ne strinjate, predlagamo, da ne brskate po spletni strani www.gust.si ali je kako drugače uporabljate.

Gušt ima pravico spreminjati kateri koli del spletne strani - brez vnaprejšnjega obvestila. Povezav na spletno stran www.gust.si ni dovoljeno narediti na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo Gušta mora biti taka povezava nemudoma umaknjena s predmetne spletne strani.

Pri uporabi strani www.gust.si je prepovedano:

  • Izvajati in/ali spodbujati k vsevrstnim aktivnostim, ki so v nasprotju z zakonodajo.
  • Širiti vsebine in/ali spodbujati kakršno koli diskriminacijo.
  • Uporabljati spletno stran za reklamiranje, ki ni v skladu z ostalimi pravili uporabe spletne strani www.gust.si


V primeru kršenja pogojev in pravil uporabe spletne strani si Gušt pridružuje pravico blokiranja dostopa z določenega spletnega naslova ter uporabe vseh pravnih sredstev in pravic.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, objavljene na strani in podstraneh www.gust.si, je dovoljeno pregledovati. Če ni to izrecno predhodno pisno dovoljeno s strani Gušt, se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati v komercialne namene.



Danes ...

ASTRO-HRANA, ponedeljek, 11. 11. 2019

Harmoničen, umirjen dan primeren za uživanje zelenjave, predvsem zelene. Meni vedno tekne por, ki s svojo lepo živo barvo poživi še tako pusto jed....

Naključni recepti

Fokača s čebulo
Fokača s čebulo

testo - podlaga za fokačo 2 veliki čebuli 50 ml dobrega oljčnega olja šopek sveže bazilike šopek svežega peteršilja vejica svežega rožmarina sol Kako...

Puranji zrezek v kremasti česnovi omaki
Puranji zrezki v kremni česnovi omaki

4 puranji zrezki 2 česnova stroka 250 ml smetane za kuhanje 1,5 dl riževega mleka sol peteršilj 1 žlica moke Puranje zrezke operemo in jih s...