Za biskvit:
- 3 jajca
- 9 poravnanih žlic sladkorja
- 1 vaniljin sladkor
- 9 poravnanih žlic moke
- 1 pecilni prašek
- 9 žlic olja
- 4 žlice kakava
- 9 žlic mleka
Za preliv:
- 3 dcl mleka
- 6 žlic sladkorja v prahu
- 7 žlic ruma
Za premaz:
- 3/4 litra mleka
- 2 vrečki vaniljevega pudinga
- 6 žlic sladkorja
- 1/2 litra sladke smetane
Zmešamo jajca, sladkor in vanilijev sladkor. Dodamo moko, pecilni prašek, kakav, olje in mleko ter vse skupaj dobro zmešamo. Tako umešano maso zlijemo v pekač, ki smo ga obložili s peki papirjem in maso poravnamo. Pečemo v pečici, ogreti na 180 °C. Navadno zadostuje deset minut, lahko tudi kakšno minuto več, v pečeno testo zapičimo zobotrebec. In če se nanj ne lepi testo, je pečeno. Ko je biskvit pečen, ga ohladimo, nato pa ga prelijemo s hladnim mlekom, v katerega smo zmešali sladkor v prahu in rum. Po navodilu skuhamo puding in še vročega prelijemo po biskvitu. Ko se puding ohladi in strdi, na vrh namažemo še stepeno smetano, ki smo jo sladkali z eno žlico sladkorja.