- 200 g indijskih oreščkov (namočimo jih vsaj za 24 ur)
- lonček malin (približno 100 g)
- presni kakav (3-5 žlice)
- 100 g kokosovega olja
- kokosov sladkor (po okusu)
- 50 g kakavovega masla
- 150 g mandljev
Spodnja plast je sestavljena iz mletih mandljev, dveh žlic kokosovega olja, sladkorja in dveh žlic presnega kakava. Vse skupaj zmešamo in oblikujemo v modelu za torto.
Srednja plast je sestavljena iz namočenih indijskih oreščkov in treh žlic kokosovega olja. Vse skupaj zmiksamo, sladkamo po okusu. Prelijemo v model ter čez posujemo sveže maline.
Zgornja plast je čokolada. Sestavine čokolade so: kakavovo maslo, kokosov sladkor in presni kakav. Čokolado prelijemo čez maline.
Torto postavimo v hladilnik, da se vse plasti ohladijo.
Srednja plast je sestavljena iz namočenih indijskih oreščkov in treh žlic kokosovega olja. Vse skupaj zmiksamo, sladkamo po okusu. Prelijemo v model ter čez posujemo sveže maline.
Zgornja plast je čokolada. Sestavine čokolade so: kakavovo maslo, kokosov sladkor in presni kakav. Čokolado prelijemo čez maline.
Torto postavimo v hladilnik, da se vse plasti ohladijo.