Biskvit:
- 3 rumenjake
- 12 dag mehkega masla
- 4 žlice sladkorja
- 1 jogurtov lonček mleka
- 2 jogurtova lončka moke
- 1 pecilni prašek
Nadev:
- 3 beljake
- 120 g sladkorja
- 70 g kokos moke
- 3-4 žlice marmelade (ne preveč trde)
Sestavine so za pekač 20 x 30 cm.
Sestavine za biskvit zmešamo v naslednjem vrstnem redu. Rumenjake penasto umešamo z maslom in sladkorjem, dodamo mleko in moko s pecilnim. Biskvit pečemo 30 minut na 180 °C. Pečenega previdno premažemo z marmelado.
Iz beljakov in sladkorja naredimo čvrst sneg. Vmešamo mu kokos moko in vse skupaj prelijemo čez marmelado. Pekač damo nazaj v pečico in pečemo še 25 minut na 180 stopinj Celzija, da se beljaki zlato rjavo obarvajo. Pecivo ohladimo in razrežemo na kocke.
Sestavine za biskvit zmešamo v naslednjem vrstnem redu. Rumenjake penasto umešamo z maslom in sladkorjem, dodamo mleko in moko s pecilnim. Biskvit pečemo 30 minut na 180 °C. Pečenega previdno premažemo z marmelado.
Iz beljakov in sladkorja naredimo čvrst sneg. Vmešamo mu kokos moko in vse skupaj prelijemo čez marmelado. Pekač damo nazaj v pečico in pečemo še 25 minut na 180 stopinj Celzija, da se beljaki zlato rjavo obarvajo. Pecivo ohladimo in razrežemo na kocke.