- 700 g Albert keksov
- 5 srednje velikih jabolk
- sladkor
- cimet
- 1 zavitek vanilijevega ali čokoladnega pudinga
Iz jabolk, sladkorja in začimb skuhamo navaden jabolčni kompot in pustimo, da se ohladi. Nato ga spasiramo, tako da dobimo srednje gosto čežano.
Na dno malce višjega pekača damo malce čežane. Po njej razporedimo kekse, nanje položimo plast čežane. Postopek ponovimo še dvakrat. Zadnja plast naj bodo keksi.
Nato po receptu skuhamo puding. Še vročo mešanico polijemo po vrhnji plasti keksov. Počakamo, da se pecivo ohladi, nato pa ga postrežemo s sveže stepeno sladko smetano.
Na dno malce višjega pekača damo malce čežane. Po njej razporedimo kekse, nanje položimo plast čežane. Postopek ponovimo še dvakrat. Zadnja plast naj bodo keksi.
Nato po receptu skuhamo puding. Še vročo mešanico polijemo po vrhnji plasti keksov. Počakamo, da se pecivo ohladi, nato pa ga postrežemo s sveže stepeno sladko smetano.