Zgornja plast:
- 100 g kokosovega olja
- 60 g presnega kakava
- 60 g kokosovega sladkorja
Srednja plast:
- 200 g arašidov (slanih, ki jih pred miksanjem operemo)
- 100 g indijskih oreščkov
- 50 g kokosovega olja
- 50 g kokosovega sladkorja
Spodnja plast:
- 200 g mandljev
- 100 g dateljnov
Kokosovo olje stopimo na ognju, dodamo sladilo in presni kakav, dobro premešamo, da nastane gladka masa. Ko je res lepo tekoče, brez grudic, čokolado prelijemo nad srednjo plast torte.
Vsako plast posebej pripravimo (zmeljemo) in vlijemo v modelček. Po vrhu lahko posujemo mlete arašide. Ko se ohladi/strdi, je torta pripravljena. Pa dober tek!
Vsako plast posebej pripravimo (zmeljemo) in vlijemo v modelček. Po vrhu lahko posujemo mlete arašide. Ko se ohladi/strdi, je torta pripravljena. Pa dober tek!