Še trde kakije operemo in narežemo na 6 mm debele rezine (nekateri za to uporabijo salamoreznico), odstranimo koščice in damo v sušilni stroj na 60 °C.
Sestavine: 2 večja korenčka 1 srednja cvetača 300 g brstičnega ohrovta 1 por Nadev: 5 jajc 200 ml smetane za kuhanje sol poper 1 žlica drobnjaka Zelenjavo operemo in odcedimo. Cvetačo nalomimo na kose, korenje narežemo na kolobarje. V lonec z vrelo vodo damo…
Lazanja: 20 listov testenin za lazanjo, ki jih ni potrebno kuhati 500 g sveže špinače 3 stroki česna sol poper 100 g naribanega parmezana 100 g naribanega edamca 3 žlice oljčnega olja Bešamel: 50 g moke 50 g masla 7 dcl mleka muškatni orešček Preliv: 1 jajce…