- 500 g širokih jajčnih rezancev
- 2 bučki
- 150 g repkov kozic
- 10 gojenih špargljev
- 2 smetani za kuhanje
- 250 g zmrznjenih repkov kozic
- 3 dl goveje juhe
- 50 g parmezana
- 4 kosi sira v lističih - sotilete
- celi škampi 3- 4 kosi na osebo
Rezance kuhamo par minut manj kot piše na embalaži.
Bučke in šparglje narežemo na kocke, popražimo, dodamo repke kozic in jih na hitro popečemo. Dodamo smetano in parmezan ter testenine, vse skupaj premešamo in prestavimo v pekač.
Zalijemo z juho in premešamo, potresemo z malo parmezana in natrganimi sotiletami. Čez položimo oprane škampe in damo v na 230 °C segreto pečico za 10 minut oziroma toliko da se škampi lepo zapečejo.
Bučke in šparglje narežemo na kocke, popražimo, dodamo repke kozic in jih na hitro popečemo. Dodamo smetano in parmezan ter testenine, vse skupaj premešamo in prestavimo v pekač.
Zalijemo z juho in premešamo, potresemo z malo parmezana in natrganimi sotiletami. Čez položimo oprane škampe in damo v na 230 °C segreto pečico za 10 minut oziroma toliko da se škampi lepo zapečejo.