- 4 fileji osliča
- sol
- olje za cvrtje
- 2 pesti polente
- 1 paprika
- 1 bučka
- 1 čebula
- 4 rezine sira - edamec
- 1 žlica oljčnega olja
Fileje osliča povaljamo v polenti in na ponvi ocvremo na vročem olju.
Papriko, bučke in čebulo popražimo na eni žlici oljčnega olja, zelenjavo porazdelimo na ocvrte fileje osliča, na vsakega položimo še rezino sira in za nekaj minut potisnemo v pečico, ki smo jo ogreli na 200 °C, samo toliko časa, da se sir stopi.
Papriko, bučke in čebulo popražimo na eni žlici oljčnega olja, zelenjavo porazdelimo na ocvrte fileje osliča, na vsakega položimo še rezino sira in za nekaj minut potisnemo v pečico, ki smo jo ogreli na 200 °C, samo toliko časa, da se sir stopi.