- 3 rdeče paprike
- 1 čebula
- 150 g kus kus(a)
- 200 g piščančjega mesa
- 200 g rjavih šampinjonov
- 2 žlice koruze iz konzerve
- 3 žlice fižola iz konzerve
- riban sir
- 3 jajca
- 1 grški jogurt
- sol
- šetraj
Papriko operemo in narežemo na trakove. Narežemo čebulo in jo popražimo skupaj z narezanimi šampinjoni, šetrajem in koščki piščanca. Primešamo surov kus kus in zmes takoj preložimo v okrogel tortni pekač, v katerem je peki papir. Čez enakomerno porazdelimo narezano papriko, koruzo in fižol. Potresemo z ribanim sirom in prelijemo s soljeno mešanico jajc in grškega jogurta.
Pečemo 35 minut na 200 °C. Poleg kus kusa iz pečice postrežemo le še ogromno skledo zelene solate.
Pečemo 35 minut na 200 °C. Poleg kus kusa iz pečice postrežemo le še ogromno skledo zelene solate.