- 6 puranjih zrezkov
- divlji šparglji
- sir
- sol
- poper
Zrezke natremo s soljo in poprom ter jih na hitro (največ 2 min na vsaki strani) popečemo na vroči ponvi, da zakrknejo in ostanejo od znotraj sočni.
Prestavimo jih v pekač. Na vsak zrezek položimo nekaj očiščenih divjih špargljev (če nimate divjih in delate z gojenimi, ki so debelejši, potem te gojene prerežite na polovico, da bodo tanjši).
Na koncu šparglje in zrezke posujemo z ribanim sirom (mocarela, lahko tudi parmezan).
Pečemo 25 minut v pečici na 180° C.
Prestavimo jih v pekač. Na vsak zrezek položimo nekaj očiščenih divjih špargljev (če nimate divjih in delate z gojenimi, ki so debelejši, potem te gojene prerežite na polovico, da bodo tanjši).
Na koncu šparglje in zrezke posujemo z ribanim sirom (mocarela, lahko tudi parmezan).
Pečemo 25 minut v pečici na 180° C.