- zavitek vlečenega testa
- 1 glava zelja (cca 1 kg)
- 2–3 korenčki
- 1 čebula
- sol
- poper
- kumina
- olje
Čebulo nasekljamo in rumeno prepražimo na olju. Zelje in korenje očistimo in naribamo. Stresemo k čebuli, dodamo začimbe in dušimo skoraj do mehkega.
Pustimo stati, da se ohladi. Testo razvaljamo oziroma razvijemo in razrežemo na kvadratke velikosti 10 x 10 cm. Po njih razporedimo zelje.
Vsakega posebej zvijemo in damo v pekač, ki smo ga naoljili ali podložili s peki papirjem.
Pečemo pri 180 °C dobre pol ure.
Pustimo stati, da se ohladi. Testo razvaljamo oziroma razvijemo in razrežemo na kvadratke velikosti 10 x 10 cm. Po njih razporedimo zelje.
Vsakega posebej zvijemo in damo v pekač, ki smo ga naoljili ali podložili s peki papirjem.
Pečemo pri 180 °C dobre pol ure.