- 400 g ohlajene govedine
- 400 g gorskega sira
- 100 g redkvice
- 250 g rukole
- 3 jedilne žlice oljčnega olja
- 2 jedilni žlici balzamičnega kisa
- sol
- poper
- 1 jedilna žlica sveže sesekljanega peteršilja
Govedino narežemo na zelo tanke rezine. Nato damo meso za 1 uro v zmrzovalnik, preden ga narežemo. Sir narežemo na drobne kocke. Redkvico in rukolo operemo in otresemo.
Rezine govedine položimo na krožnik. Po vrhu porazdelimo rukolo, narezano redkvico na kolobarje, koščke sira in peteršilj.
Oljčno olje zmešamo s kisom in pokapljamo po krpaču.
Rezine govedine položimo na krožnik. Po vrhu porazdelimo rukolo, narezano redkvico na kolobarje, koščke sira in peteršilj.
Oljčno olje zmešamo s kisom in pokapljamo po krpaču.