fbpx

Piškotki

Spletni portal www.gust.si za svoje nemoteno delovanje uporablja t. i. piškotke (cookies), z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. To so datoteke, ki se odlagajo na vaši napravi, s katero dostopate do spletnega portala www.gust.si. Z njimi se na vaši napravi hranijo unikatni podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki ste si jih izbrali med uporabo spletnega mesta.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje.

2. Statistika obiska

Spremljanje statističnih podatkov o spletni strani je za nas zelo pomembna povratna informacija, ki omogoča narediti našo stran boljšo in bolj zanimivo za uporabnike. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov.

Za sledenje obiska spletna stran uporablja sistem Google Analytics.

Piškotke zapiše Google, le-ti pa se razlikujejo glede na ime piškotkov, ki so:

    __utma (poteče čez 2 leti),
    __utmb (poteče danes),
    __utmc (poteče na koncu seje),
    __utmz (poteče čez 6 mesecev).

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila so v zavihku »Pomoč« v vašem brskalniku. Če boste piškotke popolnoma izklopili, vam morda kateri izmed delov spletne strani ne bo deloval.

Z uporabo spletne strani www.gust.si soglašate z namestitvijo piškotkov na naših straneh.



Astro - hrana

ASTRO-HRANA, sreda, 13. 11. 2019

Luna v dvojčkih je občutljiva na prehladna in pljučna obolenja, zato uživajte hrano, ki vas poleg hranilnih vrednosti tudi ščiti in zdravi v tem...

Naključni recepti

Riž s paradižnikom, olivami in papriko
Riž s paradižnikom, olivami in papriko

1 čebula 1 strok česna 1 rdeča paprika 1 žlica oljčnega olja 250 g riža 500 ml piščančje osnove 500 g češnjevega paradižnika 100 g črnih...

Presna prekmurska gibanica
Presna prekmurska gibanica

Testo: 100 g mandljev 100 g namočenih datljnov Namočene dateljne (vsaj 24 ur) zmiksamo z mandlji, da dobimo maso. Makov nadev: 200 g maka 100 g...