fbpx

Piškotki

Spletni portal www.gust.si za svoje nemoteno delovanje uporablja t. i. piškotke (cookies), z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. To so datoteke, ki se odlagajo na vaši napravi, s katero dostopate do spletnega portala www.gust.si. Z njimi se na vaši napravi hranijo unikatni podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki ste si jih izbrali med uporabo spletnega mesta.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje.

2. Statistika obiska

Spremljanje statističnih podatkov o spletni strani je za nas zelo pomembna povratna informacija, ki omogoča narediti našo stran boljšo in bolj zanimivo za uporabnike. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov.

Za sledenje obiska spletna stran uporablja sistem Google Analytics.

Piškotke zapiše Google, le-ti pa se razlikujejo glede na ime piškotkov, ki so:

    __utma (poteče čez 2 leti),
    __utmb (poteče danes),
    __utmc (poteče na koncu seje),
    __utmz (poteče čez 6 mesecev).

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila so v zavihku »Pomoč« v vašem brskalniku. Če boste piškotke popolnoma izklopili, vam morda kateri izmed delov spletne strani ne bo deloval.

Z uporabo spletne strani www.gust.si soglašate z namestitvijo piškotkov na naših straneh.



Astro - hrana

ASTRO-HRANA, ponedeljek 27.1.2020

En tak zmeden in tudi pijan dan, če niste upoštevali mojega nasveta od sobote, lahko izkušate posledice alkoholnega mačka. Po načelu, da se klin s...

Naključni recepti

Medenjaki z limoninim ledom
Medenjaki z limoninim ledom

Testo: 50 dag moke (1/2 mehke in 1/2 ostre) 1 kavno žličko jedilne sode 10 dag masla ali margarine 20 dag medu 20 dag sladkorja v prahu 2 jajci 2...

Gobova rižota s porom in puranom
Gobova rižota s porom in puranom

200 g zmrznjenih ali svežih gob  1 por 150 g purana 300 g riža 0,5 dl oljčnega olja 30 g masla 80 g naribanega parmezana sol poper olje peteršilj Meso in por temeljito...